Bekijk Studio MAX Live

Studio MAX Live

Lunchprogramma Is het realistisch dat er in de toekomst hele steden onder de grond gebouwd worden? En in hoeverre beïnvloedt je levensstijl de behandeling tegen kanker?

Studio MAX LiveMeer uitzendingen:Lunchprogramma Australiërs lopen een grote kans op huidkanker, Robert Portier doet verslag. En Lennart van der Meulen is te gast.

Lunchprogramma Is het realistisch dat er in de toekomst hele steden onder de grond gebouwd worden? En in hoeverre beïnvloedt je levensstijl de behandeling tegen kanker... Lees meer?  

Compilatie Een selectie van fragmenten van de afgelopen week.

Lunchprogramma Japanse boventallige werknemers moeten naar strafkamertjes. En hoe verdedig je iemand als Robert M., die 83 kinderen heeft misbruikt?

Lunchprogramma Voelt u zich weleens eenzaam? Donderdag 26 september gaat de Week tegen Eenzaamheid van start. En waarom ontstaan de beste ideeën altijd onder de douche... Lees meer?  

Lunchprogramma In Jakarta worden nu woonwijken op vuilnisbelten gebouwd. En wie wordt Topvrouw van het jaar 2013?

Lunchprogramma We kunnen onze eigen herinneringen bewerken en zelfs wissen. En hoe ga je als verzorger om met iemand die dementie heeft?

Compilatie Een selectie van fragmenten van de afgelopen week.

Lunchprogramma Museum Bronbeek helpt in de zoektocht naar families. En waarom is het bier in Italië opeens zo populair?

Lunchprogramma In tijden van crisis moeten winkeliers zuinig zijn op hun klanten, doen ze dat ook? En waarom kan zitten dodelijk zijn?