Bekijk Geloven op 2

Geloven op 2

Ontspannend magazine Ontspannend magazine met onverwachte diepgang. Deze week komt Utrecht aan bod.

Geloven op 2Meer uitzendingen:Ontspannend magazine Ontspannend magazine met onverwachte diepgang. Deze week komt Utrecht aan bod.

Zeven jaar geleden kreeg André Karst een hartstilstand. Hij overleefde het en ziet de jaren erna als extra tijd waar hij graag iets goeds mee wil doen.

De 49-jarige Ilse Tebberman komt uit een groot gezin. Ze heeft geen makkelijke jeugd gehad: vader sloeg de kinderen en moeder was dominant. Als kind en als jongere weet I... Lees meerlse weinig tot niets van God.  
De Assenaar Sjoerd Visser componeert en musiceert een speciaal project: De oden van Salomo. De oden zijn lofliederen geschreven onder de naam van Salomo. Sjoerd wil met h... Lees meeriermee de oden bekend maken.  
Deze week vanuit Assen. We gaan met stadsgids Jan Lagendijk op onderzoek uit. Presentator Herman ontmoet Karin Schaap. Karin runt samen met haar man Eelco een christelijk... Lees meere camping 15 km onder Assen.  
Ontspannend magazine met onverwachte diepgang over leven en geloven. Een week lang strijken we neer in een andere plaats in Nederland. Daar gaan we op zoek: naar inspirer... Lees meerende bewoners en streekverhalen die het hart raken.  

Ontspannend magazine met onverwachte diepgang. Vandaag maken we Metterdaad een sprong van Bergen op Zoom naar Bangladesh.

Ontspannend magazine Piet Joosse heeft lang last van zijn slokdarm en maanden is er gedacht dat het een vernauwing in zijn slokdarm was.

Ontspannend magazine met onverwachte diepgang. Het gaat over leven en geloven. Een week lang strijken we neer in een andere plaats in Nederland.

Ontspannend magazine met onverwachte diepgang. Het gaat over leven en geloven. Een week lang strijken we neer in een andere plaats in Nederland.