AVRO Junior Dance

De laatste zes dansacts gaan tot het uiterste om er met de titel vandoor te gaan. Zij worden bijgestaan door hun coaches en beoordeeld door de professionele jury, kinderj... Lees meerury én de kijker thuis.  
Mon, Joëlle & Robin, Elianne, Robbin, Esmee & Nadine en het trio Robin, Remen & Matthew staan in de tweede halve finale. De jury zal de danstalenten beoord... Lees meerelen en drie acts doorsturen naar de finale.  
Jemuël, Kyra & Trijntje, Jülide & Defne, Johanneke, Charlie-Ann en Gina strijden voor de drie plekken in de finale. De talenten zullen alles geven om de jur... Lees meery te imponeren met hun nieuwe choreografie.  
Anna-Alicia, Shaker of Ingrid? Duidelijk wordt welke act er door welke coach begeleid gaat worden en we leren de Junior Dance finalisten beter kennen. En we zijn backstag... Lees meere bij opnames van de videoclip.  

In deze vooruitblik leren we de finalisten beter kennen. Ook dansen de talenten mee in de videoclip Junior Dance, gezongen door Kim-Lian van der Meij.

Duidelijk wordt welke 12 acts door zijn naar de halve finales. Ewout en Kim-Lian gaan de nietsvermoedende kinderen overvallen en bezorgen ze, met het halve finale-ticket,... Lees meer de verrassing van hun leven.  
In deze vooruitblik overvallen Kim-Lian en Ewout de kandidaten met goed nieuws. Twaalf dansacts krijgen een ticket voor de halve finale en dat gebeurt op een onverwachte ... Lees meeren hele speciale manier.