Bestemming Onbekend

Reisprogramma Na zeven reizen naar uithoeken over de hele wereld is Klaas natuurlijk zeer benieuwd hoe het met 'zijn' jongens en meiden is. Je ziet alle hoogtepunten en h... Lees meeroort van de kandidaten hoe het met ze gaat.  
Reisprogramma Coosje en Roos twijfelen enorm als ze op het vliegveld door Klaas van Kruistum worden uitgedaagd hun vakantieplannen op te zeggen om met hem mee op reis te ... Lees meergaan. Een ‘reis om nooit te vergeten’, zo vertelt Klaas hen.  

Reisprogramma Een paar weken voor hun tentamens pedagogiek gaan Chresta en Charlotte er lekker een weekendje tussenuit naar Warschau. Denken ze.

Reisprogramma Eric (25) en Signe (22) worden in de jungle van Peru gedropt, bij Doralinda. Ze weten niet dat zij en haar kinderen inmiddels zijn verhuisd naar een sloppen... Lees meerwijk in Lima, op verre afstand van haar man.  
Reisprogramma Klaas van Kruistum ontmoet op vliegveld Eindhoven de briljante studenten Tim (22) en Ymke (20). Klaas daagt hen uit om met hem mee op reis te gaan, een reis... Lees meer die ze nooit zullen vergeten.  
Reisprogramma Scholieren Eva en Simon komen na het verscheuren van hun tickets terecht in 'n arm Zuid-Afrikaans township. Ze worden medebewoner in de hut van twee albinoz... Lees meerussen die door hun omgeving zijn uitgestoten.