De beste singer-songwriter van Nederland

Spetterende live-finale. De zes finalisten hebben speciaal voor deze avond hun grootste hits uit de serie in een bijzonder jasje gestoken. Welke singer-songwriter wint en... Lees meer is de opvolger van Douwe Bob?  

De zes finalisten betreden samen het podium. In drie duo's werkten ze aan een bijzondere opdracht: het duet.

De muzikanten staan voor het eerst niet alleen op het podium van Bitterzoet. Ze gaan spelen met een bekende band maar welke dat is, is een verrassing. Ze krijgen hulp van... Lees meer songwriter Tjeerd Oosterhuis.  
De muzikanten schrijven 'n liedje voor hun geliefden en zingen hen toe in Bitterzoet. Ze worden geholpen door Laura Jansen en met Triggerfinger-frontman Ruben Block werke... Lees meern ze aan hun podiumpresentatie.  
De zeven muzikanten krijgen hun eerste weekopdracht. Met de hulp van Guus Meeuwis schrijven ze een ode aan hun muzikale held en deze laten ze meteen horen voor publiek in... Lees meer poppodium Bitterzoet.  

In deze laatste auditieronde spelen acht singer-songwriters voor een kans op de titel De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Giel Beelen, Eric Corton en Miss Montreal krijgen opnieuw acht singer-songwritertalenten te zien. Zij beslissen welke twee muzikanten een zomer vol workshops, masterclass... Lees meeres en optredens tegemoet gaan.  

Giel Beelen en zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal krijgen opnieuw acht singer-songwritertalenten te zien.

Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument besp... Lees meerelen én zelf liedjes schrijven.