Je Zal Het Maar Zijn

-Controversieel Debby - besmet met hiv. -Halima - afvallige moslima. -Ferry - van gabber naar evangelist

-Marielle van Uitert. Marielle is oorlogsfotograaf. Eind vorig jaar vertrekt ze met een collega naar Syrië. -Eelco. Eelco's moeder wordt op 16 april 2008 vermoord door... Lees meer haar ex-man.  

-Youssif en Anouk. -Peter Jan Rens en Virginia. -Hilde en Bas.

Eva's vader wil liever vrouw zijn. Simone blijft samen met haar broertje in hun ouderlijk huis wonen nadat beide ouders overleden zijn. En Lola Brood, hoe ging zij om met... Lees meer het leven en de dood van haar vader?  

Deze aflevering staat in het teken van de themaweek van de publieke omroep: Hoezo Armoede? Er wordt aandacht besteed aan drie mensen die leven zonder bezit.

Sophie volgt drie mensen die om verschillende redenen eenzaam in de liefde zijn. Of door de omstandigheden waarin ze terecht zijn gekomen, of door de keuzes die ze zelf g... Lees meeremaakt hebben.  
Remy Bonjasky was wereldkampioen K1 fighten, Dorian van Rijsselberghe werd Olympisch Kampioen windsurfen en Michael Boogerd stopte met wielrennen. Over topsport, succes, ... Lees meeroffers en het leven na de roem.  
Op de radio gaan bijna alle liedjes over de liefde. In deze aflevering nemen we iets langer de tijd voor drie verhalen over de liefde die iets minder herkenbaar zijn. ... Lees meer