Keuringsdienst van Waarde

Zuurdesem gaat als zoete broodjes over de toonbank. Brood zoals het vroeger was. Ouderwets brood kun je in de fabriek ook nieuwerwets maken, maar hoe? De Keuringsdienst z... Lees meeroekt het uit.  
Grieken, Turken en Bulgaren. Ze staan gebroederlijk naast elkaar in de supermarkt. Yoghurt met een paspoort. Maar de drie soorten dikke yoghurt zijn voor een kaaskop moei... Lees meerlijk te onderscheiden. Een verhaal over cultuurverschillen in het zuivelschap.  

Een kwast is een simpel ding met een steel en haartjes. Varkenshaar, volgens traditie. Maar welk varken heeft zulke lange haren?

Deviert een feestje. Op televisie. Na tien jaar en 187 uitzendingen werd het wel eens tijd. Tijd voor taart. Maar voor we de taart kunnen aansnijden trekt het stralend mi... Lees meerddelpunt van ons gebak de aandacht. Knalrood, plakkerig  
Speciaal voor de barbecue, houtsnippers gemaakt van oude whiskyvaten. De whiskyvaten zijn wel 60 jaar oud en er heeft 's werelds beste single malt whisky in gezeten. ... Lees meerDe Keuringsdienst vraagt zich in deze uitzending af welke geweldige whisky dit is e  
’sreist af naar Marokko en geeft antwoord op de vraag: is couscous een snelle hap of typisch slowfood? Ajouad El Miloudi gaat op onderzoek uit en laat zien hoe trad... Lees meeritionele couscous gemaakt moet worden.  
Vroeger was het chique met stokjes. Sushi. Maar Japanse vishapjes zijn zo speciaal niet meer. Op het station, in de supermarkt en zelfs in de diepvries. All you can eat, ... Lees meerbij de Chinees die Japans heeft geleerd. De komende weken peutert de Keuringsdienst  

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Melk is wit, en je kunt het vinden in een blauw-wit kartonnetje in het schap van de supermarkt. Zoveel is zeker. Niks daarvan. Er is een pak melk dat je in de maling neem... Lees meert. Calcium plus heet het. Je denkt aan een koe, maar een kalkmijn heeft er net zove  
Afl.: Sushi. Vroeger was het chique met stokjes. Sushi. Maar Japanse vishapjes zijn zo speciaal niet meer. Op het station, in de supermarkt en zelfs in de diepvries. All ... Lees meeryou can eat, bij de Chinees die Japans heeft geleerd. De komende weken peutert de K