Ruben vs Sophie

Ruben en Sophie strijden om wie van hen de man/vrouw van het Nederlandse volk is. Een caravanrace, wie maakt de leukste surprise met rijm voor de ander, en wie van hen ma... Lees meerakt het beste songfestivallied?  

Nederland heeft een naam hoog te houden als het gaat om tv-formats. Ruben en Sophie strijden in deze aflevering om wie de beste tv-maker is.

Ruben en Sophie strijden om wie van hen de meeste Nederlandse provincies verovert. De -presentatoren racen het hele land door om in iedere provincie een opdracht te doen.... Lees meer  

Ruben en Sophie strijden in deze aflevering om wie van hen de beste kunstenaar is. Ze moeten een expositie maken met drie eigen kunstwerken.

Ruben en Sophie strijden in deze aflevering om wie van hen de beste musical op de planken zet. Ze moeten alles binnen een paar dagen voor elkaar zien te krijgen: het verh... Lees meeraal, de cast, het décor en de muziek.  

Nederlanders staan wereldwijd bekend om hun handelsgeest, daarom strijden Ruben en Sophie in deze aflevering om wie van hen de beste handelaar is.