Seinpost Den Haag

Politieserie -Marieke ligt in coma, en de dader is spoorloos. -Chiel en Antje stuiten op een jongen die zich misdraagt bij een pinautomaat.

Politieserie Antje heeft haar schietexamen gehaald en mag met Chiel een Vlaams meisje opsporen. Maik en Sonja onderzoeken de dood van een echtscheidingsadvocaat. Zehra wo... Lees meerrdt tegen de grond geschopt.  
Politieserie Tussen Chiel en Marieke loopt het steeds moeizamer. Een Pool is mishandeld. Maik en Sonja onderzoeken de dood van een Roemeens hoertje in een hotel en Josh e... Lees meern Zehra zijn op het strand.  
Politieserie Maik en Sonja onderzoeken een medische blunder. Marieke wil de diefstal van de xtc-pillen zelf onderzoeken. Chiel is daar mordicus tegen. Josh en Zehra worde... Lees meern bij een verkeersongeluk geroepen.  
Politieserie Marieke baalt als er xtc-pillen zijn gestolen die zij onder haar hoede had. Een oude man is door een vlotte babbel van een meisje zijn geld kwijt. Maik en So... Lees meernja zoeken getuigen van een schietpartij.  
Politieserie Zehra wordt tot haar ergernis weer op een Turkse kwestie afgestuurd. Chiel en Marieke hebben een relatie maar hebben dat stilgehouden. Maik en Sonja krijgen ... Lees meerte maken met een taxiruzie.  
Politieserie Een jongen is door leeftijdgenoten voor de tram geduwd. Maik en Sonja moeten de identiteit van een dode huurder zien te achterhalen. Josh en Zehra betrappen ... Lees meereen overvaller op een buurtjuwelier.  
Politieserie Chiel is bezig met het verwerken van de gijzeling door een doorgedraaide hooligan. Josh Vrolik heeft zich problemen op de hals gehaald door voor een jeugdvri... Lees meerend een niet geleverde motor 'op te halen'.