Spuiten en Slikken op Reis

In Brazilië zijn billen nationale trots en obsessie en Filemon is bij 'n plastisch chirurg gespecialiseerd in bil-implantaten. Geraldine is op het S.U.N.-festival in H... Lees meerongarije waar velen lsd gebruiken.  
Nicolette is in Roemenië. In de hoofdstad Boekarest proberen jongeren hun ellende te vergeten door verfdampen te snuiven. Geraldine is in Nepal, waar homoseksualiteit ... Lees meerpas sinds zes jaar legaal is.  
Tim bezoekt New York, dat 'n reputatie hoog te houden heeft qua feesten. Geraldine bezoekt Kathmandu, hoofdstad van Nepal, in de jaren '60 en '70 een hippie-paradijs vanw... Lees meerege de vrije verkoop van drugs.  
Oeganda: Tim is in Oeganda bij 'n traditionele besnijdingsceremonie. Brazilië: Rio de Janeiro, onder druk van sportevenementen probeert de stad af te komen van haar dr... Lees meerugsproblemen. Filemon gaat kijken.  
-Nicolette is in Athene. Sinds de crisis houdt een gevaarlijke straatdrug, sisa, de Griekse hoofdstad in haar ban. -Tim is in Kampala, hoofdstad van Oeganda, ook wel Sin ... Lees meerCity van Oost-Afrika genoemd.  
Een special over prostitutie in Amerika, het land van grote tegenstellingen en dus ook op dit terrein. Filemon logeert een paar dagen bij de vrijpostige hoeren van de ber... Lees meeroemde Bunny Ranch.