Spy

Comedyserie Als Tim erachter komt dat hij op een hitlijst staat van een moordenaar, realiseert hij zich dat dit wel eens de laatste keer kan zijn dat hij romantisch kan s... Lees meeramen zijn met Caitlin.  

Comedyserie Chris zijn inspanningen om van Marcus een gevierde schrijver te maken mislukken als hij een beetje te veel leugens vertelt.

Comedyserie Als Tim ontdekt dat hij een geweldige M15 body double heeft, gaat hij er volledig voor om de voogdij van Marcus te krijgen.

Comedyserie Als de gevreesde mevrouw Godfrey de taken van Philip als schoolhoofd overneemt, zijn de kansen voor Marcus om het zomerbal te organiseren voorbij.

Comedyserie Als Marcus op stage wordt gestuurd om werkervaring op te doen, ontwikkelt hij een smaak voor de detailhandel.

Comedyserie Als Judith een klap op haar hoofd krijgt, en wakker wordt, denkt ze dat zij en Tim nog steeds getrouwd zijn.

Comedyserie Als de examinator Tim en Caitlin uitkiest om in de wervingsvideo te spelen, slaan ze beiden een beetje door.

Comedyserie Het risico dat Tims identiteit als M15 agent wordt onthuld is groot, als hij gedwongen wordt om Marcus mee te nemen naar zijn werk.

Comedyserie Als Tim verliefd wordt op een vrouw van het getuige beschermingsprogramma, vormen Chris en Judith een team om haar kwijt te raken.

Comedyserie Nick en Marcus strijden om het presidentschap van de school, Tim probeert Marcus te helpen. Op M15 doet Tim een poging om de relatie tussen Caitlin en Porter ... Lees meerte saboteren met dubieus advies.