Those who kill

Misdaadserie Terwijl z'n laatste werkdag nadert krijgt Thomas een heftige zaak die een fout uit zijn verleden boven brengt. Hij wil de zaak tot het eind uitzitten, maar i... Lees meers niet voorbereid op de gewelddadige manier.  
Misdaadserie Door puur toeval wordt het lichaam van een jonge vermoorde vrouw gevonden, enkele seconden voordat het in vlammen zou zijn opgegaan in de vuilverbrander. Kat... Lees meerrine en Thomas worden op de zaak gezet.  
Misdaadserie Nadat het onherkenbare lichaam van een man wordt gevonden, weet het politieteam van Kopenhagen al snel de link te leggen tussen de moord en de oorlog tussen ... Lees meerOost-Europese drugsbendes.  
Misdaadserie Een jonge gevangene wordt verkracht en vermoord gevonden in de gevangenis. Als een tweede gevangene op dezelfde manier wordt aangetroffen, wordt al snel duid... Lees meerelijk dat er een seriemoordenaar actief is.  
Misdaadserie Een moeder en haar kind worden vermoord gevonden in hun huis. Er is niets gestolen en er is geen duidelijk motief. Terwijl het onderzoek vordert wordt wedero... Lees meerm een gezin gegijzeld en gevangengehouden.  
Misdaadserie In een bos in Kopenhagen wordt een lijk gevonden. Al snel komt het team erachter dat er een seriemoordenaar aan het werk is die het voorzien heeft op jonge v... Lees meerrouwen.