Bekijk Britt & Ymke "Aflevering 4"

Britt & Ymke

Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse sterren opduiken.

Britt & Ymke "Aflevering 4"Meer uitzendingen:Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse ste... Lees meerrren opduiken.  
Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse ste... Lees meerrren opduiken.  
Entertainmentprogramma waarin de nieuwbakken gossip ladies Britt & Ymke op zoek gaan naar de feiten achter de smeuïge roddels die dagelijks over onze Nederlandse ste... Lees meerrren opduiken.  
Britt & Ymke doen een poging om Sterretje, ook bekend als Tony, van zijn imago als feestbeest af te helpen. Hij heeft er genoeg van en wil dat men hem ziet zoals hij ... Lees meeris: een stoere jongen. De dames testen dat door hem op vier kilometer hoogte uit een vliegtuig te gooien; met parachute uiteraard. Verder voelt het duo Fajah Lourens, Chantal Janzen, Jort Kelder en Quintis Ristie aan de tand over berichten die over hen in de media zijn verschenen. In het onderdeel CeleBritty Jump overvalt Britt BN´ers met de vraag om met een paard te springen. Dit keer is dat Paul Turner, entertainer in hart en nieren. Ymke onderwerpt op haar beurt de mannen van LA The Voices aan een restyling.  
Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbu... Lees meeris en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk voorkomen en gaan uitzoeken hoe ze BN´er kunnen blijven. De dames lopen een dagje mee op de redactie van `RTL Boulevard´. Hun voornaamste doel is om vrienden te worden met Albert Verlinde. Immers, als je BFF´s met Albert bent, komt dat je tv-carrière alleen maar ten goede. Door een cadeautje mee te nemen, koffie te halen en onwijs te slijmen, proberen ze hem te paaien. Ook gaan de meiden op bezoek bij Robin Zijlstra. Hij werd in 2004 bekend door zijn deelname aan `Idols´. In 2007 leverde zijn bekendheid hem een rol in `GTST´ op. Daarna probeerde hij nogmaals in de schijnwerpers te komen als mystery guest bij `Popstars´ waar hij achtste werd. Ondanks zijn verwoede pogingen, heeft het grote publiek recentelijk niks meer van hem vernomen. Hoe kan dat toch? Wat heeft hij fout gedaan? In de studio ontvangen Britt en Imke Hennie Huisman. Na een succesvolle carrière is hij in de vergetelheid geraakt. Hij doet er nog alles aan om weer terug in de picture te komen, maar tot nu toe nog zonder resultaat. Natuurlijk willen ze van hem weten hoe hij denkt weer terug te komen.  
Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers ... Lees meerdie een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan kijken in hoeverre zij hun carrière kunnen verbreden richting de muziek. Ze gaan thuis op bezoek bij Thomas Berge. Hij vertelt ze over het artiestenleven en de nadelen die er ook aan kleven. Thomas neemt de meiden mee naar de muziekstudio en leert hen hoe ze vanuit hun gevoel een liedtekst kunnen schrijven. Dit wordt direct in de praktijk gebracht. Verder gaan ze langs bij Peter Beense in zijn Amsterdamse kroeg en nemen ze een nieuwe YouTube-videoclip op met zanger Rinus en zijn Debora.  
Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze... Lees meer naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast leren ze van Fatima Moreiro de Melo pokeren en mogen ze met een officieel pokertoernooi meedoen. Van Jasmine Sendar horen ze hoe het haar is vergaan nadat hij tv-contract niet meer werd verlengd. Hoe heeft zij het normale leven weer opgepakt en hoe is zij aan een nieuwe, `gewone´ baan gekomen? Als BN´er achter de kassa bij de supermarkt zitten, is niet echt een optie. René van der Gijp is te gast in de studio.  
Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naa... Lees meerr een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´s die daaraan hangen. Verder gaan ze bij Herman den Blijker langs in zijn restaurant in Rotterdam om wat meer te weten te komen over goede voeding. Ook brengen ze een bezoek aan Danny Bouman, bekend van `Obese´. Ze gaan voor hem koken in zijn eigen keuken. René Froger is te gast in de studio. Het is geen geheim dat hij nogal gewichtsproblemen heeft (gehad) en dat hij al vanaf zijn 22ste verschillende diëten heeft geprobeerd. Ook is hij ambassadeur van de Voedselbank. In ruil voor zijn exclusieve interview, brengen de dames een bezoekje aan de Voedselbank en gaan daar niet met lege handen naartoe.  
Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt... Lees meer of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun imago? Ze gaan met styliste Manon Meijerse shoppen in een luxueuze winkel, waar zij hen naar haar eigen stijl kleedt. Of kleding dusdanig belangrijk is voor je `BN´er-imago´, vragen ze aan Bastiaan van Schaik. Ook brengen de dames een bezoek aan Wilma Nanninga, die vanuit haar positie bij de Privé imago´s van BN´ers kan maken of kraken en gaan ze langs bij Marijke Helwegen, de vrouw die vooral door haar imago een BN´er is geworden. Xander de Buisonjé is te gast in de studio. Zijn imago heeft een paar jaar geleden schade opgelopen en de meiden willen uiteraard weten wat die deuk in zijn imago met hem heeft gedaan en hoe hij zich heeft weten terug te vechten.  
Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd... Lees meer wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft gekozen om zich niet naakt te laten fotograferen voor het blad. En in de studio praten ze met Lieke van Lexmond. Zij is zo populair, dat ze er zelfs voor heeft gekozen om er twee keer in te staan. Waarom kiest zij ervoor om zich zo bloot te geven?